Header4

Het team

Wij zijn een praktijk voor orthodontie waar vriendelijkheid en het belang van de patiënt hoog in het vaandel staan. Dit bereiken we door een goed ingespeeld team. Het team bestaat uit 1 orthodontist, ervaren assistentes en 2 balieassistentes. Voor uitgebreide en/of gecompliceerde behandelingen werkt ons team ook samen met uw tandarts en indien nodig met andere specialisten zoals de kaakchirurg, parodontoloog, implantoloog of endodontoloog.

 

Drs. H. van Diermen

Henk van Diermen is geboren en opgegroeid in Spakenburg en woont momenteel in Amersfoort met zijn vrouw en 2 zoons. Hij heeft zijn opleiding tot tandarts gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend heeft hij 5 jaar gewerkt als tandarts/eigenaar in een groepspraktijk op Urk. Daar werd mede door behandeling van veel kinderen de belangstelling voor de orthodontie en beugels gewekt.

Van 2009 tot 2013 volgde hij de de fulltime specialisatie tot orthodontist (= specialist in de Dento-Maxillaire Orthopaedie) aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens de opleiding heeft hij al veel ervaring opgedaan in verscheidene orthodontistenpraktijken. Sinds 2013 is hij gevestigd als orthodontist en praktijkhouder in Nijkerk.

Orthodontist van Diermen is ingeschreven in het Orthodontisch Specialisten Register (SRC) als specialist in de  Dento-Maxillaire Orthopaedie (orthodontist). Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO). Klik hier om de orthodontistencheck te doen.

Ellen
Orthoassistente

Elma
Orthoassistente

Hedwig
Orthoassistente

Maaike
Orthoassistente

Joost
Orthoassistent

Petra
Balieassistente

Jenneke
Balieassistente

Laatste tweet