Nieuwsbrief zomer 2021

Nieuwsbrief

Beste patiënten, ouders, verzorgers,

Met deze nieuwbrief brengen wij je op de hoogte van nieuws en veranderingen binnen onze praktijk.
• Per 1 september komt Angelo Palper onze praktijk versterken. Angelo zal naast Henk werkzaam zijn als orthodontist. Dit betekent dat wij nog meer expertise in huis hebben om je behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen.
• Helaas gaan wij afscheid nemen van onze collega Ilona. Ilona heeft een mooie nieuwe uitdaging gevonden en begint per 1 september bij een andere praktijk. Wij, en zeker ook heel veel van jullie, gaan Ilona missen en wensen haar heel veel succes!
• Wat vast niet onopgemerkt voorbij gegaan is, is dat Hedwig in verwachting is van haar tweede kindje. Vanaf 15 juli gaat zij met zwangerschapsverlof. In het begin van het nieuwe jaar zal zij haar taken als assistente weer oppakken
• Gelukkig komt er een nieuw gezicht ons team van assistenten versterken: vanaf 24 augustus is het zo maar mogelijk dat je op zaal geholpen wordt door onze nieuwe assistente Annick.
Welkom Annick!

• Met al deze veranderingen binnen het team, zal ook de praktijk een kleine gedaanteverwisseling ondergaan. De meesten hebben al kennis kunnen maken met de aanmeldzuil. Bij het maken van een afspraak ontvang je een afspraakbriefje met daarop je persoonlijke streepjescode. Voor iedere afspraak kan je je aanmelden met deze streepjescode bij de aanmeldzuil, deze staat naast de balie. Tip: maak een foto van de streepjescode en je kunt je altijd aanmelden. Dit is vooral handig als we bij de balie druk zijn met telefoontjes of afspraken plannen.
P.S. als je te laat bent voor je afspraak werkt de zuil niet en moet je toch echt langs de balie…

Er wordt hard gewerkt aan de plannen en uitvoering van een tweede consultkamer/behandelkamer. Eerste consulten en behandelingen die extra aandacht nodig hebben kunnen in deze kamer gepland worden. Zeker met de komst van Angelo zal dit een welkome aanpassing zijn.

• Weet je niet meer wanneer je een afspraak hebt? Je kunt dit checken op onze website, het enige wat je daarvoor nodig hebt, zijn je geboortedatum en je postcode! Dat gaat een stuk sneller dan met ons bellen en/of mailen.
• Bij het maken van een afspraak geven wij een afsprakenbriefje mee, ook sturen wij een aantal dagen van te voren een herinneringsmail. Hoewel wij er dus alles aan doen dat jij je afspraak niet vergeet is het de bedoeling dat jij er zelf voor zorgt dat het in jouw agenda komt te staan en dat je de afspraak niet vergeet.

Inschrijven voor een intakegesprek?
Wij hanteren momenteel een wachtlijst voor de eerste afspraakmogelijkheid.
Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld kom je op de wachtlijst. Zodra je bovenaan de wachtlijst staat, nemen wij contact met je op om een eerste consult in te plannen.