Maak kennis met ons team

Wij zijn een praktijk voor orthodontie waar vriendelijkheid en het belang van de patiënt hoog in het vaandel staan. Dit bereiken we door een goed ingespeeld team. Voor uitgebreide en/of gecompliceerde behandelingen werkt ons team ook samen met uw tandarts en indien nodig met andere specialisten zoals de kaakchirurg, parodontoloog, implantoloog of endodontoloog.

Drs. H. van Diermen

Henk van Diermen is geboren en opgegroeid in Spakenburg en woont momenteel in Amersfoort met zijn vrouw en 2 zoons. Hij heeft zijn opleiding tot tandarts gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend heeft hij 5 jaar gewerkt als tandarts/eigenaar in een groepspraktijk op Urk. Daar werd mede door behandeling van veel kinderen de belangstelling voor de orthodontie en beugels gewekt.

Van 2009 tot 2013 volgde hij de de fulltime specialisatie tot orthodontist (= specialist in de Dento-Maxillaire Orthopaedie) aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens de opleiding heeft hij al veel ervaring opgedaan in verscheidene orthodontistenpraktijken. Sinds 2013 is hij gevestigd als orthodontist en praktijkhouder in Nijkerk.

Orthodontist van Diermen is ingeschreven in het Orthodontisch Specialisten Register (SRC) als specialist in de Dento-Maxillaire Orthopaedie (orthodontist). Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO). Klik hier om de orthodontistencheck te doen.

BIG-registratie: 89063159702


Ellen
Ortho assistente
Elma
Ortho assistente
Ilona
Ortho assistente
Joost
Ortho assistent
Reinate
Ortho assistente
Jeanine
Ortho assistente
Gitte
Ortho assistente
Alysha
Ortho assistente
Marian
Ortho assistent
Germa
Balie assistente
Jolanda
Balie assistente
Petra
Balie assistente
Charlotte
Praktijkmanager
Inschrijven voor een intakegesprek?
Wij hanteren momenteel een wachtlijst voor de eerste afspraakmogelijkheid.
Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld kom je op de wachtlijst. Zodra je bovenaan de wachtlijst staat, nemen wij contact met je op om een eerste consult in te plannen.