Tarieven

Orthodontist Nijkerk werkt volgens de vastgestelde tarieven van de Nederlandse zorgautoriteit. De tarieven zijn voor elke orthodontist hetzelfde. U vindt de tarieven hier. Tijdens het eerste consult krijgt u een kostenbegroting mee met de prestatiecodes en prijzen die bij uw behandeling horen. Deze kostenbegroting zal met u doorgenomen worden. Een gemiddelde beugelbehandeling met uitsluitend slotjes duurt bij Orthodontist Nijkerk ongeveer 1 jaar en kost tussen de 1.800 en 2.200 euro.


De meeste orthodontische behandelingen worden niet vergoed door de basisverzekering. Alleen bij zeer ernstige gebitsafwijkingen zoals schisis (hazelip) en sommige orthodontische afwijkingen waarbij ook chirurgie nodig is, wordt de orthodontische behandeling vergoed uit de basisverzekering (AWBZ).

Via een aanvullende verzekering kunt u de orthodontie toch geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. Op de website www.orthodontist.nl vindt meer informatie om u hierbij te helpen. Voor vergoedingen van aanvullende verzekeringen klikt u hier.

Tijdens een eerste consult (F121A) van €22,16 worden de behandelmogelijkheden en de kosten besproken, daarna wordt een kostenbegroting per e-mail naar u verstuurd.

Inschrijven voor een intakegesprek?
Vul het inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.