eBrace

eBrace is een linguaal beugelsysteem. Linguaal betekent dat de beugel aan de binnenkant van de tanden (tongzijde) geplaatst wordt. De blokjes van dit systeem worden individueel gemaakt en worden in goud gegoten. Het systeem is zeer precies, dit zorgt voor een optimaal eindresultaat. Orthodontist Nijkerk is gecertificeerd voor het geavanceerde bracketsysteem van eBrace.

Hoewel de beugel volledig onzichtbaar is, zijn er wel nadelen aan verbonden. Doordat de beugel aan de binnenkant zit, kan het de eerste paar weken de tong irriteren en kunnen er tijdelijk spraakproblemen (slissen) optreden. Verder zijn de techniekkosten (kostprijs goud en/of productieproducten) hoog. Ook is de orthontische behandeling wat lastiger dan een normale slotjesbeugel.  Dit leidt tot een twee tot drie keer zo hoge prijs als die van een gewone beugel. Laat deze beugel dan ook door een echte orthodontist plaatsen!

Inschrijven voor een intakegesprek?
Wij hanteren momenteel een wachtlijst voor de eerste afspraakmogelijkheid.
Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld kom je op de wachtlijst. Zodra je bovenaan de wachtlijst staat, nemen wij contact met je op om een eerste consult in te plannen.